Η εταιρία Γεύση ιδρύθηκε το 1988 από τον Γιώργο Ντίνο, ο οποίος συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, ανοίγει στα Φάρσαλα το πρώτο από τα δύο καταστήματα της εταιρίας. Ταυτόχρονα δημιουργεί και το πρώτο εργαστήριο παραγωγής το οποίο θα αντικαταστήσει την οικογενειακή οικοτεχνική παραγωγή, η οποία κάλυπτε μόνο τις περιορισμένες ανάγκες των πλανόδιων πωλήσεων κυρίως του πατέρα του.

Από την οικοτεχνία σήμερα έχει διατηρηθεί ο χειροποίητος χαρακτήρας των προϊόντων, η έμφαση στα ποιοτικά προϊόντα και η επιμονή στις άριστες πρώτες ύλες που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη. Παρακολουθώντας από κοντά τις τάσεις της αγοράς του AFV, (away from home) εξελίσσει συνεχώς το εργαστήριο και τα προϊόντα, εκσυγχρονίζει και εμπλουτίζει τον εξοπλισμό, δημιουργώντας νέα προϊόντα, πιο κοντά στις ανάγκες μιας όλο και πιο εξελισσόμενης πελατείας.

Έτος σταθμό αποτελεί το 2000, καθώς διαβλέποντας τις αλλαγές που φέρνει ο ερχομός του 21ου αιώνα στο χώρο της διατροφής και ιδιαίτερα της εστίασης με την είσοδο πλέον στην εποχή των εικόνων, καινοτομεί ανοίγοντας στο κέντρο των Φαρσάλων και δεύτερο κατάστημα το οποίο ανατρέπει τα γνωστά σχεδιαστικά και κατασκευαστικά δεδομένα στον χώρο του snacks & coffee.

Το νέο κατάστημα υιοθετεί ένα πιο θεαματικό σχεδιασμό σε σχέση με την μέχρι τότε επικρατούσα παραδοσιακή σχεδίαση και αυτό γιατί πλέον καλείται να υπηρετήσει πέρα από την ανάγκη της διατροφής και την έννοια του ελεύθερου χρόνου. Οι νέες ανάγκες οδηγούν στην μηχανοργάνωση της εταιρίας, τη στελέχωση του εργαστηρίου και μια διαρκή εκπαιδευτική υποστήριξη των ανθρώπων της εταιρίας, με σλόγκαν στην εκπαίδευση.

«Απευθυνόμαστε σε θεατές και όχι πλέον σε πελάτες»
«Ποιότητα σε όλα όσα κάνουμε«

Το 2013, με τη βοήθεια του γνωστού αρχιτέκτονα Michael Popovich επανασχεδιάζεται το κεντρικό κατάστημα με μια νέα, ακόμα πιο διευρυμένη αντίληψη για το χώρο και φυσικά το ρόλο που θέλει να έχει η επιχείρηση για την επόμενη δεκαετία, θέτοντας ως στόχο, τόσο την κάλυψη των αναγκών, όσο και των επιθυμιών των πελατών μας.

Σήμερα μία τρίτη γενιά νέων ανθρώπων συμμετέχει ενεργά στο όραμα της εταιρίας, συνεισφέροντας με γνώσεις και νέες ιδέες, αποτελώντας την καλύτερη εγγύηση για τη συνέχεια της πορείας και στο μέλλον.

Διεύθυνση Εταιρίας

Γιώργος Ντίνος

Διεύθυνση Παραγωγής

Κυριάκος Παπαγεωργίου

Διεύθυνση Πωλήσεων

Στέλλα Ντίνου

Βοηθός Παραγωγής

Νικόλ Ντίνου

Η ιστορική μας διαδρομή μέσα από εικόνες